CONDICIONS DE VENDA

Preu
Tots els articles apareixen amb el seu preu de venda al públic i si escau amb els descomptes aplicables a cada moment.
Al preu de l'article sumarà el cost dels ports, que quedarà informat en la fitxa directa de la comanda.


Formes de pagament
El pagament es realitzarà amb targeta de crèdit en el formulari previst per a tal fi.


Enviament
Les comandes seràn remeses per agència de transport al domicili facilitat pel comprador.

Enviament de comandes i terminis de lliurament.

Les comandes seràn entregades en el domicili designat pel client en el moment de la contractació segons la modalitat triada.

Els terminis de lliurament són de 24-48 hores des de l'eixida de magatzem. El termini de lliurament pot veure's alterat per incidències extraordinàries en el transportista o per dificultats en el lliurament de la mercaderia. En aquest cas, aconsellem al client notificar-lo en l'email info@libreriallorens.com

Els enviaments que isquen del nostre magatzem de dilluns a dijous abans de les 15:00h, s'entregaràn l'endemà de dilluns a divendres de 10.00 a 13.30 i de 16.00 a 20.00. Les comandes que isquen els divendres seràn entregats el dilluns següent.

En cas que un títol no es trobe en estoc els terminis variaràn depenent del distribuïdor.

Llibreria Llorens posa a la disposició dels seus clients el servei de “recollida en botiga”. Amb aquesta opció podrà demanar o reservar els títols que desitge i recollir-los en la mateixa llibreria.
Llibreria Llorens no garanteix als seus clients la disponibilitat, ni el termini de lliurament dels productes que s'ofereixen en el seu Web. El catàleg que es mostra és merament orientatiu ja que les editorials dels llibres anunciats no comuniquen anticipadament les existències ni garanteixen terminis de lliurament dels llibres que editen. Aquesta situació impedeix a Llibreria Llorens la possibilitat d'informar els seus clients sobre la disponibilitat d'aquests, així com a garantir un termini de lliurament determinat. En tot cas dependrà del temps que tarda l'editorial a subministrar el producte.  Llibreria Llorens garanteix als seus clients la possibilitat d'anul·lar la seua comanda sempre que no haja sigut posat a la disposició del transportista per al seu enviament.  


Devolucions
S'admeten canvis de la compra per un altre article en el termini de 15 dies des de la data d'adquisició.
En cas que s'opte per la devolució de la compra i no vulga efectuar-se un canvi per un altre article, s'emetrà un val amb duració d'1 any.
No s'admet devolucions de compres de llibres de text de cap nivell educatiu, inclosos els de les Escoles Oficials d'Idiomes, Escoles d'Adults i Oposicions
Els ports de les devolucions seràn a càrrec del client, que podràn fer arribar a la llibreria la mercancia pel mètode que consideren convenient.


Factura
La llibreria emetrà automàticament un document acreditatiu de la confirmació de compra a la finalització d'aquesta, i emetrà una factura oficial en cas que el client la sol·licite.