Blog

07 ABR

Dia del Llibre Alcoi 2022

7 d'Abril
Dia del Llibre Alcoi 2022

11 lliberies participen en esta edició del Dia del Llibre, que se celebra del 22 de març al 7 d'abril. Precisament este últim dia hi haurà un 10% de descompte i es regalarà un llibre recull d'imatges capturades per Remigio Oltra. El programa que s'ha presentat inclou 9 presentacions de llibres i dona llum dos nous projectes.

Quasi dues setmanes de celebració i un potent contingut. És la primera vegada que el Dia del Llibre a Alcoi se celebra amb una aposta tan extensa en el temps i amb una programació tan variada. Així ho ha explicat José Luís Santonja, Director de l’Arxiu Històric Municipal de Alcoi i de la xarxa de biblioteques a la ciutat.

La cita tindrà lloc del 22 de març fins el 7 d’abril i participen un total d’11 llibreries, que eixe Dia del Llibre (7 d'abril), i coincidint amb la conclusió de les activitats, oferiran un 10% de descompte. Eixe dia es regalarà un llibre, com en cada edició que se celebra. El llibre es tracta d’un recull de fotografies de Remigio Oltra, que va capturar entre 1950-1975 esdeveniments de la vida alcoiana com l’Alcoyano, les festes o algun acte taurí. Es repartiran 2000 exemplars.

El programa presentat compta amb un total de 9 presentacions de llibres, dos d’elles, els Premis Ciutat d’Alcoi, que com a conseqüència d ela pandèmia encara no han pogut ser presentats en públic. Destaca la presentació de la novel·la ‘Noruega’, que ha tingut una gran acollida entre el públic lector. També s’estrenarà la novel·la gràfica d’Al Azraq, molt esperada, de l’autor de Beniarrès Just Sellés i l’il·lustrador alcoià Daniel Olmo.

A banda de la presentació de llibres es presenten dos projectes. Un es tracta de la Recuperació de Patrimoni Filmogràfic, amb imatges captades pel metge alcoià Enrique Vilaplana. I l’altre del Projecte de Recuperació d’Arxiu Fotogràfic de Remigio Oltra, que com s’ha comentat anteriorment, aprofitarà per a realitzar la publicació que es regalarà.

I per finalitzar, també el 7 d’abril, el Centre Cultural acull a Joaquín Reyes, qui a banda de còmic i dibuixant, acaba de llençar la seua primera novel·la. Per a aquesta activitat caldrà traure entrada gratuïta a TicketAlcoi.

El cartell anunciador d’esta cita ha estat realitzat pel conegut il·lustrador Eugenio Simó.

Volver